mandag den 4. juni 2018

De bedste LED belysningsproducenter, -leverandører og -designere i De Forenede Arabiske Emirater

Med nye og eksklusive bygninger der skyder op på tværs af hele FAE, skal arkitekter og entreprenører bruge mange resurser på at finde den bedste LED belysningsproducent. I dag kan alle med en internet forbindelse agere LED leverandør, uden at have hverken kvalitet eller service for øje. Her er hvad du skal være på udkig efter, når du leder efter en LED leverandør. 

LED belysningsproducenter

Når man skal vælge LED belysningsleverandør, skal du vælge én du kan stole på, samt én med den rette viden og erfaring inden for den type projekt du skal bruge lys til. Hvis du ikke prioriterer viden eller erfaring i din søgen efter en pålidelig leverandør, risikerer du, at ende op med en leverandør der kun forstår sig på import fra tilfældige fabrikker. I sjældne tilfælde kan du være heldig, at få udmærkede produkter fra en sådan producent – men uden mulighed for professionel vejledning til dit projekt. Find en producent og leverandør, som du kan stille tekniske spørgsmål til, og få kvalificerede svar fra. 

Her bør det ikke komme bag på dig, at for at finde ud af, om din udvalgte leverandør kan svare på dine spørgsmål, skal du stille nogle spørgsmål. Spørg hvilke LED løsninger der passer bedst til dit projekt, hvilken CRI de vil anbefale eller hvilket lumen niveau der er bedst til din lysapplikation. Du bliver nok overrasket, for størstedelen af de virksomheder du spørger (særligt de billige) vil ikke kunne besvare dine spørgsmål fyldestgørende. 

LED løsninger

Dit opkald bliver højest sandsynligt taget af en salgsrepræsentant, som kun kender til de basale Kelvin og Watt værdier, på det produkt du har kig på. De er uddannede i at sælge, ikke i at vejlede dig igennem et komplekst lysdesign. Gennem komplekse spørgsmål kan du vurdere, om virksomheden ved hvad de taler om samt om de bekymre sig om dit projekt og dets behov.

Hos Normasym har vi flere års erfaring med større internationale projekter, og kan levere professionelle belysningsløsninger samt kyndig vejledning til hele FAE.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar