tirsdag den 5. juni 2018

Komplette LED løsninger til kontorer i Madrid, Spanien

I disse dage, tager arbejde en større og større portion af vores tid. Vi bruger meget af vores tid på kontorer – og uagtet om det er et større åbent kontor, eller et mindre hjemmekontor, er du nødt til at effektiv belysning der. LED kontorbelysning af høj kvalitet kan forbedre både produktivitet og generel velvære.


LED løsninger til kontorer

Først og fremmest, hvem er vi til at skrive om netop LED kontorbelysning? Jo, ser du, vi er Normasym, og vi er en LED belysningsproducent og –leverandør, med stor erfaring inden for kontorbelysning. Vi er ofte i Madrid, Spanien, for at hjælpe virksomheder med at optimere deres belysning. Gennem vores mange projekter i Spanien, og andre lande for den sags skyld, har vi set præcis hvor meget den rigtige belysning kan påvirke mennesker der sidder på kontor positivt. 

LED belysning

Er der nogle grundregler for kontorbelysning? Ja, generelt anbefales det at holde farvetemperaturen omkring 4000K – hvis du går lavere end det, bliver atmosfæren mere hyggelig og afslappende, end inspirerende og motiverende som er målet. Opnå de 4000K gennem nogle loftmonterede LED downlights, og hold dig gerne på den gode side af 85CRI for en god lyskvalitet. Din bordlampe bør også være omkring 4000K. Og hold dig til disse to typer! Pendellamper er ikke anbefalelsesværdige til hverken hjemmekontorer eller større åbne kontorlandskaber. De er statiske og tager alt for meget plads i rummet. 

Selvom dette indlæg er om LED belysning til kontorer, så vil vi også gerne fremhæve vigtigheden i at udnytte det naturlige lys gennem vinduesparter. Hold dit skrivebord tæt på et vindue. Bare ved at kigge væk fra skærmen og uden for et kort øjeblik, kan du højne inspiration og motivation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar