tirsdag den 15. maj 2018

LED Rør Er Den Lette Vej Til Miljøvenlig Belysning

Vidste du, at de fleste traditionelle lysstofrør kan skiftes direkte ud med LED rør? LED rør kan installeres direkte i armaturerne fra traditionelle lysstofrør, hvilket gør konverteringen fra traditionel belysning til LED belysning nemmere og billigere end nogensinde før. Men bør du skifte? Vi siger JA, og her er hvorfor:


LED Rør


Indendørsbelysning af kontorer, har igennem mange år været domineret af T8 og T5 lysstofrør – og faktisk med god grund. Hvis du sammenligner T8 og T5 lysstofrør med et ældre rør, som f.eks. T8, eller en anden lyskilde, som glødepæren, så er lyskvaliteten og energiforbruget med disse to rør altså væsentlig bedre. Men fuldstændig som T8 og T5 lysstofrør skubbede T8 lysstofrør ud af markedet, er LED rør godt i gang med at skubbe netop T8 og T5 rør ud. LED belysning er den nye spiller, ikke kun inden for kontorbelysning, men inden for belysning generelt. LED rør har det, der skal til, og lidt mere, når de erstatter traditionelle lysstofrør som T8 og T5 rør.

Modsat lysstofrør, så er LED rør nemlig fuldt dæmpelige med de fleste dæmpere der fås på markedet i dag. Traditionelle lysstofrør kan ganske vidst dæmpes, men kun de dyreste af dem, og resultatet bliver næsten altid ringe. LED rør har også retningsbestemt lys, som gør, at et standard rør lyser med en 155 graders spredning. Traditionelle lysstofrør lyser 360 grader rundt, hvilket betyder, at der bruges en stor mængde energi på at oplyse irrelevante områder. De seneste LED rør er også omkring 40 % mere energieffektive end traditionelle lysstofrør, og har typisk en dobbelt så lang levetid, der gerne ligger på omkring 60.000 timer. Der er med sikkerhed ingen flimren fra LED rør, og lyset der udsendes er af væsentlig højere kvalitet end traditionelle lysstofrør. Helt generelt, så er du meget bedre stillet, hvis du skifter til LED rør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar